SOBE IN SUITE

Luksuzna nastanitev

Uživajte v vseh prednostih, ki vam jih ponujajo hotelske sobe v Grand Plaza Hotelu Ljubljana. Tristoštiriinpetdeset sob (23-78 m2) je urejenih v nežnih barvah, opremljene pa so s sodobnim pohištvom in panoramskimi okni. Iz sob lahko občudujete glavne znamenitosti Ljubljane ali pa si pogled spočijete na gorah v daljavi. Vsaka soba ima svoj minibar, kavni aparat, grelnik vode, likalnik in likalno desko, kar vam zagotavlja vse potrebno za udobno bivanje.

 

KING DOUBLE

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije King Double (23-29 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

KING TWIN

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije King Twin (27-32 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

SUPERIOR KING

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Superior King (23-30 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Sobe se nahajajo na višjih nadstropjih.

SUPERIOR TWIN

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Superior Twin (27-35 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Sobe se nahajajo na višjih nadstropjih.

GRAND DOUBLE

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Grand Double (23-30 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

GRAND TWIN

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Grand Twin (27-35 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

SUPERIOR DELUXE DOUBLE

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Superior Deluxe Double (40-45 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

JUNIOR SUITE

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Junior Suite (46-57 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

PREMIUM KING

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Premium King (23-30 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

PREMIUM TWIN

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Premium Twin (27-35 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Sobe se nahajajo na višjih nadstropjih.

EXECUTIVE DOUBLE

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Executive Double (39-51 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

EXECUTIVE SUITE

Uživajte v elegantnem stilu in udobju sob kategorije Executive Suite (39-51 m2), ki vam zagotavljajo prav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

PREDSEDNIŠKA SUITA

Izkusite najboljše urbanega luksuza v predsedniškem apartmaju. Je na najvišjem nadstropju hotela, razteza pa se kar na 78 m2.