Grand Plaza Hotel in Kongresni Center

V samem osrčju Ljubljane

GRAND PLAZA Hotel in Kongresni Center se nahaja v samem središču mesta, odpira pogled na Ljubljanski Grad ter ponuja izjemno udobje bivanja. Hotel ima na voljo 8 svetlih in sodobnih dvoran s skupno zmogljivostjo do 1.000 udeležencev.

Hotel se lahko pohvali kot destinacija z vrhunsko kulinariko, kjer gostje uživajo v različnih mednarodnih okusih kot tudi v lokalni kulinariki, ne da bi zapustili hotel. Kulinarični program nudi obiskovalcem unikatno doživetje, ki povzdigne in obogati celotno bivanje v središču Ljubljane. Lobby Bar je odprt ves dan, ponuja odličen nabor kav in čajev, klasičnih koktajlov, likerjev kot tudi regionalnih vin. Kot zanimivost pa je GRAND PLAZA hotel med drugim tudi privlačna destinacija za avto-moto dogodke saj ponuja odprt dovoz avtomobilov v hotelsko avlo.

SOBE IN APARTMAJI

Luksuzna nastanitev

Uživajte v vseh prednostih, ki vam jih ponujajo hotelske sobe v GRAND PLAZA hotelu.

 

Občudujte glavne znamenitosti Ljubljane ali pa si spočijte pogled na gorah v daljavi. Prostorne sobe in apartmaji, urejeni v nežnih barvah s sodobnim pohištvom in tehnologijo poskbijo za vaše udobje. Predstavljamo vam 354 sob in apartmajev v različnih velikostih, od 25 m2 do 102 m2.

Restavracija

Kulinarično doživetje

GRAND PLAZA Hotel in Kongresni Center razvaja s pestro gostinsko ponudbo kjer lahko gostje uživajo v številnih mednarodnih in lokalnih okusih, ne da bi zapustili hotel. Profesionalni kuharji re-interpretirajo klasične mednarodne ter regionalne jedi in ustvarjajo sodobne kombinacije okusov, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše brbončice.

Srečanja in dogodki

Zaupajte nam izvedbo vašega dogodka

GRAND PLAZA Hotel in Kongresni Center odraža sodobni duh dinamične prestolnice, harmonično združuje klasične elemente in sodobna umetniška dela, ponuja prostorne dvorane z obilico naravne svetlobe ter najnovejšo tehnologijo. Nudi 8 svetlih, sodobno tehnično opremljenih ter različno velikih dvoran s skupno zmogljivostjo do 1000 udeležencev. Hotel ponuja široko paleto storitev za organizacijo ter izvedbo različnih dogodkov, konferenc, poslovnih in privatnih sestankov ter zabav. Za nemoteno izvedbo dogodkov poskrbi naša strokovna ekipa, ki zagotavlja visoko raven organizacije in storitev.