Grand Plaza Hotel in Kongresni Center 5* Superior

Sijaj mestnega središča: Luksuzno bivanje, urbana eleganca.

Grand Plaza Hotel in Kongresni center Ljubljana 5* Superior se nahaja v mestnem središču Ljubljane, odpira pogled na Ljubljanski grad, ter ponuja izjemno udobje bivanja. Na voljo ima osem kongresnih dvoran preplavljenih z naravno svetlobo. Največja dvorana lahko sprejme do 300 gostov, vse dvorane skupaj pa tudi do 1000 gostov.

Hotel se lahko pohvali z vrhunsko kulinariko v hotelski restavraciji, v lobby baru pa gostje lahko uživajo v različnih vrstah kav in čajev, naboru klasičnih koktejlov, lokalnih piv in regionalnih vin.

SOBE IN SUITE

Luksuzna nastanitev

Uživajte v vseh prednostih, ki vam jih ponujajo hotelske sobe v Grand Plaza Hotelu Ljubljana. Tristoštiriinpetdeset sob (23-78 m2) je urejenih v nežnih barvah, opremljene pa so s sodobnim pohištvom in panoramskimi okni. Iz sob lahko občudujete glavne znamenitosti Ljubljane ali pa si pogled spočijete na gorah v daljavi. Vsaka soba ima svoj minibar, kavni aparat, grelnik vode, likalnik in likalno desko, kar vam zagotavlja vse potrebno za udobno bivanje.

Hotelska Restavracija

Kulinarični luksuz

Grand Plaza Hotel in Kongresni Center Ljubljana ponuja pester gostinski asortima, kjer gostje lahko uživajo v številnih lokalnih, regionalnih in mednarodnih okusih. Kuharji tako ustvarjajo sodobne kombinacije okusov, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše brbončice.

Sestanki in dogodki

Povzdignite potencial svojega dogodka

Kongresni center je primeren za vse vrste konferenc, sestankov ter poslovnih in zasebnih dogodkov. Ponuja osem večnamenskih prostorov, preplavljenih z naravno svetlobo z zmogljivostjo od 10-300 ter skupno zmogljivostjo vseh dvoran do 1000 gostov. Dvorane so prostorne in moderne, ponujajo pa tudi najnovejše avdio-video in tehnične rešitve. Skozi celoten potek bo nad vašim dogodkom z budnim očesom bdela naša strokovna ekipa ter tako zagotovila kakovost in zadovoljstvo.