SREČANJA IN DOGODKI

Povzdignite svoj dogodek na novo raven

Grand Plaza Hotel in Kongresni Center je kot nalašč za vse vrste konferenc, sestankov ter poslovnih in zasebnih dogodkov. Ponuja osem večnamenskih prostorov, prepravljenih z naravno svetlobo z zmogljivostjo od 10 do 300 gostov, ter skupno zmogljivostjo vseh dvoran do 1000 gostov. Dvorane so prostorne in moderne, ponujajo pa tudi najnovejše avdio-video in tehnične rešitve. Skozi celoten potek bo nad vašim dogodkom z budnim očesom bdela naša strokovna ekipa.

SAFIR 1

Odkrijte popolno mešanico uglajenosti in funkcionalnosti v dvorani SAFIR 1. Dvorana se nahaja na drugem nadstropju hotela, velika pa je 140 m2. Opremljena je s panoramskimi okni in tako prežeta z naravno svetlobo. Primerna je tako za poslovne zabave, kot velike kongrese ali sestanke.

Dvorana je združljiva z dvorano SAFIR 2, skupaj pa premoreta kapaciteto do 200 gostov in velikost 220 m2.

 

SAFIR 2

Povzdignite svoj dogodek v dvorani SAFIR 2. Dvorana se nahaja na drugem nadstropju hotela, velika pa je 80 m2. Opremljena je s panoramskimi okni in tako prežeta z naravno svetlobo. Primerna je tako za poslovne zabave, kot velike kongrese ali sestanke.

Dvorana je združljiva z dvorano SAFIR 1, skupaj pa premoreta kapaciteto do 200 gostov in velikost 220 m2.

ONIX 1

Povzdignite svoj dogodek v dvorani ONIX 1. Dvorana se nahaja na drugem nadstropju hotela, velika pa je 60 m2. Zasnovana je za velike ideje v manjšem okolju. Obdana z naravno svetlobo, je prvovrstna izbira za sestanke, usposabljanja ali manjša srečanja. Sprejme lahko do 50 gostov.

ONIX 2

Povzdignite svoj dogodek v dvorani ONIX 2. Dvorana se nahaja na drugem nadstropju hotela, velika pa je 60 m2. Zasnovana je za velike ideje v manjšem okolju. Obdana z naravno svetlobo, je prvovrstna izbira za sestanke, usposabljanja ali manjša srečanja. Sprejme lahko do 50 gostov.

ONIX 3

Povzdignite svoj sestanek v dvorani ONIX 3. ONIX 3 je manjša sejna soba, ukrojena za osredotočene pogovore. Dvorana se nahaja na drugem nadstropju hotela, velika pa je 20 m2. Opremljena je s panoramskimi okni in tako prežeta z naravno svetlobo.

ONIX 4

Povzdignite svoj sestanek v dvorani ONIX 4. ONIX 4 je manjša sejna soba, ukrojena za osredotočene pogovore. Dvorana se nahaja na drugem nadstropju hotela, velika pa je 30 m2. Opremljena je s panoramskimi okni in tako prežeta z naravno svetlobo.

DIAMANT 1

Povzdignite svoj dogodek v dvorani DIAMANT 1. Dvorana se nahaja na drugem nadstropju hotela, velika pa je 175 m2. Opremljena je s panoramskimi okni in tako prežeta z naravno svetlobo. Primerna je tako za poslovne zabave, kot velike kongrese ali sestanke.

Dvorana je združljiva z dvorano DIAMANT 2, skupaj pa premoreta kapaciteto do 300 gostov in velikost 350 m2.

DIAMANT 2

Povzdignite svoj dogodek v dvorani DIAMANT 2. Dvorana se nahaja na drugem nadstropju hotela, velika pa je 175 m2. Opremljena pa je s panoramskimi okni in tako prežeta z naravno svetlobo. Primerna je tako za poslovne zabave, kot velike kongrese ali sestanke.

Dvorana je združljiva z dvorano DIAMANT 1, skupaj pa premoreta kapaciteto do 300 gostov in velikost 350 m2.