Poročni meni

HLADNE JEDI - Rezane pred gosti

 

Kraški pršut z oljkami v marinadi

Angleški roastbeef, marinirani paradižniki, solata mikro zelenja, aioli

Mariniran file lososa s peso, malina

 

HLADNE JEDI

 

Hobotnica v marinadi na šopku iz rukole v družbi olivnih solzic

Selekcija mladih in staranih sirov, oreščki, domač chutney

Curry cvetača z medom, rukola, arašidi

Carpaccio dimljene mečarice, gamberi v ovoju, mlada špinača

Butični izbor kruha

 

TOPLE JEDI

 

Koromačeva kremna juha

Zorjen puranji file, ostrigarji, velute belega porta

Telečji hrbet v ovoju tramencina, okisane šalotke, velute

File norveškega lososa, karamelna mlada zelenjava

File iberico svinjine s tartufi

Pisanica izbranih prilog (domači ravioli z zelenjavno kremo, gratinirani skutini štruklji, mediteranska zelenjava, krompir iz pečice z albuminsko skuto, rdeča leča z mlado špinačo)

 

TOPLE JEDI - Pripravljene pred gosti

 

Žafranova rižota priprava pred gosti

Istrski fuži z gamberi priprava pred gosti

-

Več vrst sestavljenih in presnih solat

-

Izbrane sladice domače slaščičarne

Po večerji izbor finger food jedi in piščančja juhica