Poročni meni
HLADNE JEDI - Rezane pred gosti
Kraški pršut z oljkami v marinadi
Angleški roastbeef, marinirani paradižniki, solata mikro zelenja, aioli
Mariniran file lososa s peso, malina
HLADNE JEDI
Hobotnica v marinadi na šopku iz rukole v družbi olivnih solzic
Selekcija mladih in staranih sirov, oreščki, domač chutney
Curry cvetača z medom, rukola, arašidi
Carpaccio dimljene mečarice, gamberi v ovoju, mlada špinača
Butični izbor kruha
TOPLE JEDI
Koromačeva kremna juha
Zorjen puranji file, ostrigarji, velute belega porta
Telečji hrbet v ovoju tramencina, okisane šalotke, velute
File norveškega lososa, karamelna mlada zelenjava
File iberico svinjine s tartufi
Pisanica izbranih prilog (domači ravioli z zelenjavno kremo, gratinirani skutini štruklji, mediteranska zelenjava, krompir iz pečice z albuminsko skuto, rdeča leča z mlado špinačo)
TOPLE JEDI - Pripravljene pred gosti
Žafranova rižota priprava pred gosti
Istrski fuži z gamberi priprava pred gosti
-
Več vrst sestavljenih in presnih solat
-
Izbrane sladice domače slaščičarne
Po večerji izbor finger food jedi in piščančja juhica